درباره ترمیم و عصب کشی دندان بیشتر بدانید

پوسیدگی های دندانی از متداول ترین مشکلاتی دندانی بسیاری از مردم می باشند که برای حل مشکل به مراکز دندانپزشکی مراجعه می کنند. تاکنون مطالب بسیاری هم درباره پوسیدگی های دندانی و هم درباره عصب کشی دندان ها در سایت دندانپزشکی هروی منتشر شده است. برای مثال می توانید به صفحات مزایای ترمیم و پر کردن دندان به روش اینله و انله و عصب کشی دندان چیست؟ مراجعه کنید. در این بخش نیز توضیحاتی مختصر درباره ترمیم دندان های پوسیده و عصب کشی دندان پوسیده در صورت نیاز توضضیحاتی ارائه خواهد شد.

چنانچه پوسیدگی دندانی پیشرفت کرده و از مینای دندان عبور کرده باشد، ممکن است به برخی از درمان های دندانپزشکی که در ادامه توضیح داده خواهد شد نیاز باشد:

۱- در صورت پوسیدگی و کرم خوردگی دندان، ابتدا قسمت های پوسیده دندان تخلیه شده و سپس دندان فرد با مواد پرکننده مخصوص دندانپزشکی پر و ترمیم می شود تا دندان شکل و کارایی اولیه خود را باز یابد.

۲- چنانچه پوسیدگی دندان فرد گسترده و شدید باشد و میزان آسیب دیدگی دندان زیاد باشد، ممکن است دندانپزشک از روکش دندان استفاده کند. روکش دندان پروتزی مصنوعی شبیه به تاج دندان می باشد که همانند کلاهی بر روی دندان قرار گرفته و دندان را کاملاً احاطه می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره روکش های دندانپزشکی به این صفحه مراجعه کنید.

۳- اما اگر که که پالپ دندان عفونی شده باشد، لازم است درمان ریشه انجام بشود. در مطلب دندان از چه قسمت هایی تشکیل شده است؟ درباره پالپ دندان و سایر قسمت های دندان توضیحاتی ارائه شده است. همانطور که ذکر شد اگر عفونت به پالپ دندان رسیده باشد نیاز به عصب کشی دندانی می باشد. در عصب کشی دندان قسمت های آلوده و عفونی پالپ خارج می شود و سپس فضای خالی دندان با مواد دندانپزشکی مخصوصی پر و ترمیم می شود.

۴- اما اگر که آسیب دیدگی دندانی شدیدتر از میزانی باشد که عصب کشی بتواند دندان را نجات بدهد، تنها گزینه کشیدن دندان بیمار می باشد. بعد از کشیدن دندان، جای خالی دندان را می توان با دندان مصنوعی، بریج دندان یا ایمپلنت دندان پر کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست