مراقبت های لازم بعد از پرکردن دندان

یکی از موثرترین راه ها برای درمان پوسیدگی دندان ترمیم یا پرکردن دندان آسیب دیده است. این به بازیابی ظاهر دندان آسیب دیده و همچنین عملکرد و شکل آن کمک می کند. پرکننده ها انواع مختلفی دارند، مانند ترمیم آمالگام یا کامپوزیت …

پرکردگی های همرنگ دندان (کامپوزیت) طوری طراحی شده اند که با رنگ اصلی دندان های بیماران مطابقت داشته باشد. آنها می توانند نیروهای جویدن روزانه را تحمل کنند. با این حال شما بعد از ترمیم و پرکردن دندان، لازم است است مراقبت های لازم را داشته باشد.

  • از گاز گرفتن خوراکی های سخت خودداری کنید تا به مواد پر شده خود آسیبی نرسد. مهم نیست که ترمیم های جدید شما چقدر قوی هستند، باز هم در معرض آسیب هستند.
  • استفاده از پر کردن دندان ممکن است گاهی نیاز به بی حسی موضعی داشته باشد. بعد از عمل، ممکن است همچنان احساس بی حسی خفیفی در دهان خود داشته باشید. هنگام جویدن از ناحیه بی حس شده استفاده نکنید تا زبان، گونه ها و لب های خود را گاز نگیرید.
  • عدم رعایت بهداشت دهان و دندان حتی اگر دندان های خود را با پر کردن دندان درمان کنید، ممنوع است. درست مانند دندان های طبیعی، پرکننده های شما نیز شایسته مراقبت مناسب هستند! دندان های خود را دو بار در روز مسواک بزنید، حداقل یک بار در روز از نخ دندان استفاده کنید.
  • ویزیت منظم دندانپزشکی داشته باشید. متخصص دندانپزشکی می تواند پرکردگی شما را پیگیری کند و اطمینان حاصل کند که همیشه در وضعیت خوبی قرار دارد.
  • رژیم غذایی شما نقش مهمی در حفظ ماندگاری پرکردگی های دندانی شما دارد. به شما توصیه می کنیم تا دو هفته پس از درمان از خوردن غذاهای جویدنی، چسبناک و سفت خودداری کنید. اگر حساسیت دندان دارید از نوشیدنی های سرد یا گرم خودداری کنید.
فهرست